All for Joomla All for Webmasters

Bemutatkozás

Használati, kezelési útmutató

A webárházban található termékek mind saját magam által készített, egyedi termékek, alkotások, máshol nem kaphatók. 100% beavatott pamutvászonból készültek, benne flíz töltő, 1 cm vastag, műszálas.

Hátlapja beavatott fehér pamutvászon, általában. Kérésre más színű és anyagú hátlappal is készíthetem. A három réteget a motívumok, minták körül szabadkezes gépi tűzéssel tűzöm, és ahol azt a munka lehetővé teszi, megkívánja, általában a varrások mentén is. Ez adja a paplankás hatást.

Nem szoktam agyon steppelni, tűzni, mert az teljesen lelaptja a három réteget. Kérésre viszont sűrűbben is megtűzöm a munkát, szívesen. A tűzéstől, steppeléstől plasztikus, és időtálló, nem csúszik el a három réteg egymáson, mosható , vasalható.

MOSÁS: 30-40 fokon mosható, mosógépben is, és alacsony hőfokon, általában nylon, selyem fokozaton vasalható, nem rányomva a vasalót, gőzt használni TILOS! szárítógépben szárítani TILOS!!! mert a benne lévő műszálas flíz összetöpörödik:)

A termékeken bőrhatású textilcímke található a logómmal, ami mosható a termékkel együtt.

Falvédőim felszerelése: Falvédőim, faliszőnyegeim is három rétegűek, stabilak, nem lóg a tetejük vissza, a rejtett fülek miatt. Hátul sűrűn elhelyezve, kb. 7-11 cm széles, dupla anyagból készült széles fülek találhatók, amik elölről nem látszanak, de nem is engedik visszalógni a köztük lévő részt, csak ha naaaaagy igénybevételnek vannak kitéve:)  A falvédő felső 5-10 centijében vannak elhelyezve a fülek, amibe egy kb. 4 cm szélességű, falvédő hosszúságú lécet kell csúsztatni, ami bármely nagy barkács áruházban kapható... Egy két méteres falvédő re teszek általában 8-10 fület. Kérésre előre , fentre , látszó füleket varrok, de akkor látszik a léc is,  így meg nem. A léchez ajánlatos befúrni a falba, tiplivel felcsavarozni a lécet. /Tépőzárral én nem szoktam készíteni, az nem időtálló, a tépőzár mosás közben elszöszölődik, és még egyszer nem felszerelhető. / A  mellékelt képen egy L alakú  csavar látható, nem rossz dolog szerintem, mert ezt könnyebb leszerelni, mint amikor a lécet csavarozzuk a falba. Viszont, nem biztos, hogy jó, ha a gyerek is le tudja emelni:) PÁRNÁK! Párnáim előlapja is bélelt, steppelt, stabil, hátul fehér, vagy színben az elejéhez illő, Előfordul cipzáros, de szoktam gombolással is készíteni. Benne fehér szivacstörmelék, nem sajnálom... sokat teszek bele. Kivehető belső, fehér párnával készítem, szállítom, hogy mosható legyen,  de nem muszáj bele töltet, ha Te is meg tudod vásárolni otthon, kisebb csomaggal elmegy.. vagy rendelkezel saját párnával, amire a huzatot kéred.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató